Ontdek je eigen mogelijkheden!

De Twijn

De flyer van IKC de Twijn kunt u hier vinden.

Welkom bij Talentrijk

Op Talentrijk hebben we oog voor de verschillende talenten die alle kinderen hebben! Ieder kind heeft zijn eigen mogelijkheden. Ons doel is om deze mogelijkheden te zien en uit het kind te halen, zodat het opgroeit tot een volwassene met een positief zelfbeeld. Ieder kind heeft daarvoor onze zorg en aandacht nodig.

Veel plezier met het bekijken van de website!

Wordt uw kind gauw 4?

Elke ouder zoekt het beste onderwijs voor zijn/haar kind, terecht vinden wij! Bij Talenrijk kennen wij elke leerling en elk ouderpaar. Voor ons, maar ook voor u een voorwaarde om uw kind in vertrouwen naar school te sturen. Want: elk talent moet ontwikkeld worden en we weten dat vertrouwen, veiligheid en respect leidt tot de beste prestaties.

Ouders die nu al kinderen op school hebben en nog een jonger broertje of zusje hebben, kunnen op ieder moment hun kind aanmelden. U kunt daarvoor het inschrijfformulier bij de directie krijgen. Nieuwe ouders nodigen we graag uit voor een rondleiding en een gesprek met de directie. Op deze manier krijgt u een beeld van het leren en werken op onze school.

Heeft u buren of kennissen met jonge kinderen en twijfelen zij nog over de schoolkeuze van hun kind(eren), dan zou het fantastisch zijn als u uw ervaringen aan hen door wilt geven. Mond tot mond reclame is voor ons de beste reclame die er is!

Boeken reserveren bibliotheek


De leerlingen kunnen op school boeken reserveren. De boeken die gereserveerd worden door de leerlingen worden op school bezorgd. Zo kunnen de leerlingen boeken lezen op school, die ze echt leuk, interessant en leerzaam vinden. Soms geven de leerlingen aan dat ze niet genoeg tijd hadden op school om een boek te reserveren. Thuis kun je ook boeken reserveren. Als je reserveert via onderstaande website, dan komen de boeken gewoon aan op school.

Als ouders kunt u uw zoon/dochter helpen bij het kiezen van boeken. Waar moet je op letten en wat zijn nu boeken die passen bij de leerlingen? Leuk om eens samen naar te kijken.

Website bibliotheek Talentrijk