Ontdek je eigen mogelijkheden!

De Twijn

De flyer van IKC de Twijn kunt u hier vinden.

Welkom bij Talentrijk

Op Talentrijk hebben we oog voor de verschillende talenten die alle kinderen hebben! Ieder kind heeft zijn eigen mogelijkheden. Ons doel is om deze mogelijkheden te zien en uit het kind te halen, zodat het opgroeit tot een volwassene met een positief zelfbeeld. Ieder kind heeft daarvoor onze zorg en aandacht nodig.

Veel plezier met het bekijken van de website!

Schoolvoetbaltoernooi 2018

Op woensdag 28 maart en woensdag 4 april doet Talentrijk mee aan het schoolvoetbaltoernooi. 
Drie vaders begeleiden de leerlingen door ze te trainen en door ze te begeleiden tijdens de wedstrijden.

U bent van harte uitgenodigd om onze teams aan te moedigen!

Talentrijk jongens (terrein: SVVN Nijverdal)

Woensdag 28 maart 19.00 uur veld 1
Woensdag 28 maart 19.30 uur veld 1
Woensdag 4 april      18.00 uur veld 3
Woensdag 4 april      19.00 uur veld 3

Talentrijk meisjes (terrein: VV Hellendoorn)
Woensdag 28 maart 18.30 uur veld 1b
Woensdag 28 maart 19.00 uur veld 1a
Woensdag 28 maart 19.30 uur veld 1b

Wordt uw kind gauw 4?

Elke ouder zoekt het beste onderwijs voor zijn/haar kind, terecht vinden wij! Bij Talenrijk kennen wij elke leerling en elk ouderpaar. Voor ons, maar ook voor u een voorwaarde om uw kind in vertrouwen naar school te sturen. Want: elk talent moet ontwikkeld worden en we weten dat vertrouwen, veiligheid en respect leidt tot de beste prestaties.

Ouders die nu al kinderen op school hebben en nog een jonger broertje of zusje hebben, kunnen op ieder moment hun kind aanmelden. U kunt daarvoor het inschrijfformulier bij de directie krijgen. Nieuwe ouders nodigen we graag uit voor een rondleiding en een gesprek met de directie. Op deze manier krijgt u een beeld van het leren en werken op onze school.

Heeft u buren of kennissen met jonge kinderen en twijfelen zij nog over de schoolkeuze van hun kind(eren), dan zou het fantastisch zijn als u uw ervaringen aan hen door wilt geven. Mond tot mond reclame is voor ons de beste reclame die er is!

Boeken reserveren bibliotheek


De leerlingen kunnen op school boeken reserveren. De boeken die gereserveerd worden door de leerlingen worden op school bezorgd. Zo kunnen de leerlingen boeken lezen op school, die ze echt leuk, interessant en leerzaam vinden. Soms geven de leerlingen aan dat ze niet genoeg tijd hadden op school om een boek te reserveren. Thuis kun je ook boeken reserveren. Als je reserveert via onderstaande website, dan komen de boeken gewoon aan op school.

Als ouders kunt u uw zoon/dochter helpen bij het kiezen van boeken. Waar moet je op letten en wat zijn nu boeken die passen bij de leerlingen? Leuk om eens samen naar te kijken.

Website bibliotheek Talentrijk